Uw product altijd ijskoud in topconditie

Stickeren

ruim 10.000.000 producten per jaar

Coldservice stickert dozen en partijen.

Lees meer

Orderpicken

ruim 1.000.000 producten per jaar

Het verzamelen van uw orders en deze op een efficiënte en logische wijze gereedmaken voor transport is maatwerk.

Lees meer

Omstapelen

10.000.000 producten per jaar

In de praktijk komt het wel eens voor dat producten na lange transporten beschadigd in het vrieshuis worden aangeleverd.

Lees meer

Ompakken

12.000.000 KG per jaar

Het snel ompakken van diverse diepvries producten behoort tot één van de specialiteiten van Coldservice.

Lees meer

Inpakken

ruim 15.000.000 producten per jaar

Het inpakken gebeurt voornamelijk in de Coldservice vestiging in Waalwijk.

Lees meer

Tempereren

750 ton per week

Naast goederen invriezen is het bij Coldservice ook mogelijk om uw goederen te laten tempereren.

Lees meer

Shockvriezen

280 ton per dag

Voor het invriezen van uw goederen maakt Coldservice gebruik van speciale vriestunnels.

Lees meer

Overslag

23 docks beschikbaar

Coldservice heeft de mogelijkheid tot overslag van goederen. Wij kunnen deze voor korte tijd ten behoeve van op- en overslag in een geconditioneerde hal opslaan.

Lees meer

Opslag

74.000 palletplaatsen

Groot, groter grootst. Voor opslag van de goederen wordt gebruik gemaakt van zowel vaste als verrijdbare stellingen.

Lees meer

Coldservice biedt jou een interessante baan in de dienstverlenende sector op het gebied van koelen, invriezen, verpakken en/of opslaan van temperatuurgevoelige producten. We zijn altijd aan het groeien en daarom ook op zoek naar nieuwe collega’s. Dus, word jij onze nieuwe topper in de kou?

Actuele banen bij Coldservice:

Expeditie medewerker

Expeditiemedewerker

Coldservice is per direct op zoek naar enthousiaste expeditiemedewerkers voor onze locatie in Veghel.

Als expeditiemedewerker is jouw taak om er voor te zorgen dat onze vrachtauto’s de gehele dag door op tijd geladen en gelost worden. Door jouw logistieke inzicht en samenwerking met je nieuwe collega’s, zorgen jullie er samen voor dat aan het einde van de dienst de expeditie vloer opgeruimd is.

Jouw competenties en ervaringen

 • Je beschikt over ervaring in de logistieke sector;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je spreekt de Nederlandse taal;
 • Je bent bereid op flexibele tijden te werken;
 • Je werkt secuur

Wat bieden wij

Wij bieden een professioneel en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Dit wordt ondersteund met goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Naast een prima salaris bieden wij ook een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. We hanteren flexibele werktijden waardoor je privé werk balans optimaal is. Kortom, Coldservice is een geweldig bedrijf om voor te werken als je van veel vrijheid en verantwoordelijkheden houdt.

Contact
Ben je geïnteresseerd in de functie en pas je in het aangegeven profiel? Dan zien wij je reactie graag tegemoet. Stuur jouw motivatie samen met je C.V.  naar  Guy@coldservice.nl

Lees verder...

Vrachtwagenchauffeur

Vacature

Door de uitbreiding van onze werkzaamheden op onze locatie in Veghel zijn wij per direct op zoek naar (inter)-nationale vrachtwagen chauffeurs.

Het gaat hierbij over complete ladingen van en naar onze locatie in Veghel, verspreid over heel Nederland, Belgie en Duitsland.

Jouw competenties en ervaringen

 • Je beschikt over een C+E rijbewijs in combinatie met code 95
 • Je hebt ervaring in het koel/vries transport
 • Je hebt hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Bent bereid af en toe een dag in het weekend te werken
 • Aantal uren in overleg, zowel parttime als fulltime.
 • Je bent woonachtig in de omgeveing Veghel / Helmond

 

Coldservice

Coldservice is specialist in het opslaan, invriezen, ontdooien, ompakken en transporteren van zowel bevroren als gekoelde goederen. Als chauffeur van Coldservice ben jij het visitekaartje van het bedrijf, en zorg jij ervoor dat producten van de klanten op tijd en op de gewenste temperatuur verladen en geleverd worden. Coldservice is een snelgroeiend en ambitieus bedrijf dat ver vooruit loopt op de rest, en dit ook van zijn chauffeurs verwacht.

Wat kun je van ons vervwachten?

 • Een zeer afwisselende functie
 • Een passend salaris conform opleiding en eventuele ervaring

Informatie en sollicitatie

Bent u geintresseerd in deze vacature dan kunt u contact met ons opnemen door het invullen van het contact formulier, via Guy@coldservice.nl of telefonisch via 0413-277572.

Lees verder...

Reachtruckchauffeur

Functieomschrijving

Door de groei van ons warehouse in Veghel zijn wij per direct op zoek naar een reachtruckchauffeur met logistieke ervaring.

Als reachtruckchauffeur kom je te werken in een snelle en dynamische werkomgeving en verricht je alle operationele werkzaamheden in het Warehouse. Je zorgt ervoor dat binnenkomende pallets door middel van een barcode scanner op de juiste plek in het magazijn komen te staan. En zorgt ervoor dat je aan de hand van de dagelijkse planning de juiste pallets op de afgesproken tijd klaar hebt staan.

Dit alles in een omgeving waar de temperatuur -18 graden bedraagt, maar waar jij je werkzaamheden verricht vanuit een verwarmde reachtruck.

De voltallige operatie draait van maandag t/m vrijdag, in verschoven diensten en waarbij werken in het weekend voorkomt.

Standplaats: Veghel

Jouw competenties en ervaringen
* Je beschikt over concrete ervaring in een logistieke omgeving;
* Je bent fulltime beschikbaar;
* Je spreekt de Nederlandse taal;
* Je bent bereid om op flexibele tijden te werken;
* Je werkt secuur.

Wat bieden wij
Wij bieden een professionele en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Dit wordt ondersteund met goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Naast een prima salaris bieden wij ook een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. We hanteren flexibele werktijden waardoor je privé werk balans optimaal is. Kortom, Coldservice is een geweldig bedrijf om voor te werken als je van veel vrijheid en verantwoordelijkheden houdt.

Contact
Ben je geïnteresseerd in de functie en pas je in het aangegeven profiel? Dan zien wij je reactie graag tegemoet. Stuur jouw motivatie samen met je C.V.  naar  Guy@coldservice.nl

Lees verder...