Uw product altijd ijskoud in topconditie

Stickeren

ruim 10.000.000 producten per jaar

Coldservice stickert dozen en partijen.

Lees meer

Orderpicken

ruim 1.000.000 producten per jaar

Het verzamelen van uw orders en deze op een efficiënte en logische wijze gereedmaken voor transport is maatwerk.

Lees meer

Omstapelen

10.000.000 producten per jaar

In de praktijk komt het wel eens voor dat producten na lange transporten beschadigd in het vrieshuis worden aangeleverd.

Lees meer

Ompakken

12.000.000 KG per jaar

Het snel ompakken van diverse diepvries producten behoort tot één van de specialiteiten van Coldservice.

Lees meer

Inpakken

ruim 15.000.000 producten per jaar

Het inpakken gebeurt voornamelijk in de Coldservice vestiging in Waalwijk.

Lees meer

Tempereren

750 ton per week

Naast goederen invriezen is het bij Coldservice ook mogelijk om uw goederen te laten tempereren.

Lees meer

Shockvriezen

280 ton per dag

Voor het invriezen van uw goederen maakt Coldservice gebruik van speciale vriestunnels.

Lees meer

Overslag

23 docks beschikbaar

Coldservice heeft de mogelijkheid tot overslag van goederen. Wij kunnen deze voor korte tijd ten behoeve van op- en overslag in een geconditioneerde hal opslaan.

Lees meer

Opslag

74.000 palletplaatsen

Groot, groter grootst. Voor opslag van de goederen wordt gebruik gemaakt van zowel vaste als verrijdbare stellingen.

Lees meer

Coldservice biedt jou een interessante baan in de dienstverlenende sector op het gebied van koelen, invriezen, verpakken en/of opslaan van temperatuurgevoelige producten. We zijn altijd aan het groeien en daarom ook op zoek naar nieuwe collega’s. Dus, word jij onze nieuwe topper in de kou?

Actuele banen bij Coldservice:

Operations Manager Waalwijk & Acht

Voor onze vestigingen in Waalwijk en Acht zijn wij op zoek naar een enthousiaste Operations Manager die niet bang is om beslissingen te nemen of om de handen uit de mouwen te steken. Jij bent verantwoordelijk voor beide vestigingen en zorgt ervoor dat iedereen werkt volgens de samen vastgestelde normen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, tijdigheid, productiviteit, veiligheid, hygiëne en kosten. Je analyseert het verleden, stuurt het heden en kijkt naar toekomstige mogelijkheden. Je geeft (in)direct leiding aan een team van ongeveer 50 medewerkers en flexkrachten. Het betreft een fulltime functie, met als standplaats Waalwijk en beperkt in Acht

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Het dagelijks monitoren, evalueren en waar nodig bijsturen van de productieprocessen;
 • Het motiveren, begeleiden en aansturen van de medewerkers, alsmede het kwalitatief en kwantitatief op peil houden van de personele bezetting;
 • Toezien op de naleving van procedures op gebied van Arbo, veiligheid, hygiëne en milieu;
 • Onderhouden van operationele contacten met leveranciers en afnemers;
 • Implementeren van nieuwe productaanvragen;
 • Optimaliseren (logistieke) processen in de keten en met andere vestigingen;
 • Voorbereiden van investeringsvoorstellen;
 • En daardoor resultaatverantwoordelijk voor de vestiging.

 

Jij beschikt over:

 • HBO werk- en denkniveau verworven uit een opleiding of uit ervaring;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een productieomgeving;
 • Ervaring in de Foodindustrie evenals ervaring met BRC en/of IFS is een dikke pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent een echte teamplayer en teamcoach;
 • Hands-on, proactief en een echte peoplemanager;
 • Sterke communicatieve vaardigheden.

 

Coldservice biedt jou als toekomstig collega:

Een professionele en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Dit wordt ondersteund met goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris bieden wij ook een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Wij hanteren flexibele werktijden waardoor je privé-werk balans optimaal is. Kortom, Coldservice is een geweldig bedrijf om voor te mogen werken als je veel van vrijheid en verantwoordelijkheden houdt.

 

Wie zijn wij?

Coldservice biedt klanten een complete dienstverlening aan voor het koelen, invriezen, verpakken en/of opslaan van temperatuurgevoelige producten. Wij hebben vestigingen in Veghel, Waalwijk en Acht. Kwaliteit en service zijn onze drijfveren en daar heb je goede mensen voor nodig!

 

In Waalwijk is de kernactiviteit het in– en/of ompakken van diepvriesproducten t.b.v. de Foodindustrie van handmatige tot aan geavanceerde inpaklijnen voor diverse gerenommeerde partijen.

 

Coldservice heeft voor al haar activiteiten een enorme groeiambitie en om dit te ondersteunen zal ook in Waalwijk het warehouse binnen een paar jaar fors worden uitgebreid en gemoderniseerd.

 

Contact

Ben je geïnteresseerd in de functie en pas je in het aangegeven profiel? Dan zien wij je reactie graag tegemoet. Stuur jouw motivatie samen met je C.V. naar personeel@coldservice.nl of neem contact op via 06-82530478 en bespreek de mogelijkheden.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Lees verder...

Reachtruckchauffeur Waalwijk

Wil jij onderdeel uitmaken van een bedrijf dat altijd in beweging is en hou je van je handen uit de mouwen steken op een efficiënte manier in een fijne werkomgeving? Lees snel verder.

 

Coldservice is op zoek naar een enthousiaste reachtruckchauffeur voor de locatie Waalwijk. Als reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het intern transport van goederen op een juiste en efficiënte wijze. De werkzaamheden die onder andere door jou worden uitgevoerd, zijn het juist opslaan van onze producten in het magazijn. Deze werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op de reachtruck.

 

Jouw competenties en ervaringen:

 • Ervaring op de reachtruck;
 • Ruime inzetbaarheid/flexibiliteit vereist qua werktijden ook in de weekenden;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Je werkt secuur;
 • Stressbestendig en behouden van overzicht in hectische situaties.

 

Meer over Coldservice Waalwijk

Coldservice biedt bedrijven een complete dienstverlening voor het koelen, invriezen, verpakken. Ook bieden wij temperatuurgeregeld, nationaal en internationaal transport. Coldservice levert een compleet pakket aan diensten. Een totaaloplossing die uitstekend werkt voor onze klanten. Hierbij maken we gebruik van de meest moderne en geavanceerde middelen.

Oog voor milieu is een van onze speerpunten, vandaar dat het enorme dak van ons vriesbedrijf het op een na grootste zonnepanelenpark van Nederland bevat.

 

Meer informatie

Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure? Neem dan contact op met Martin van Cleef via personeel@coldservice.nl.

Lees verder...

Open sollicitatie

Open sollicitatie Coldservice

Warehouse & Logistiek, Locatie Veghel, Waalwijk en Acht (Eindhoven), fulltime, kunt direct beginnen

Wie zijn wij?

Coldservice is specialist in het opslaan, invriezen, ontdooien, ompakken en transporteren van zowel bevroren als gekoelde producten. Coldservice zorgt ervoor dat de producten van de klant in topconditie bewaard worden en op de plaats van bestemming komt. Kwaliteit en service zijn onze drijfveren. Coldservice is een snelgroeiend en ambitieus bedrijf dat graag met de medewerkers vooruit denkt.

Voor onze vestigingen zijn we opzoek naar: diverse nieuwe medewerkers

Wil jij onderdeel uitmaken van onze krachtige organisatie en omringd zijn met diverse mooie producten? Hou je van je handen uit de mouwen steken op een efficiënte manier. Lees dan snel verder!

Jouw competenties en ervaringen

 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Zin om te werken / te leren
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal
 • Je bent bereid op flexibele tijden te werken
 • Stressbestendig
 • Gezond verstand

Coldservice biedt u als toekomstig collega het volgende:

Wij bieden een professioneel en ambitieuze werkomgeving waarin ondernemerschap, ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Dit wordt ondersteund met goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris bieden wij ook een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Kortom, Coldservice is een geweldig bedrijf om voor te mogen werken als je veel van vrijheid en verantwoordelijkheden houdt.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de functie en pas je in het aangegeven profiel? Dan zien wij je reactie graag tegemoet. Stuur jouw motivatie samen met je C.V. en de gewenste functie naar personeel@coldservice.nl of neem contact op met 06-10779371 en bespreek de mogelijkheden.

Lees verder...